Ulei esențial de eucalipt

49.26 lei
Cantitatea

în Chișinău 35 lei
în Moldova 55 lei

Ulei esențial de eucalipt

(eucaliptu globulos)

10ml


Uleiul esențial de eucalipt este recunoscut pentru acțiunea pozitivă asupra aparatului respirator. Este antimicrobian, expectorant și tonic. Dezodorizează și purifică aerul din încăperi, împrospătează așternuturile.

Proprietățile uleiului de eucalipt

antimicrobian, antibacterian

expectorant, mucaliții

decongestionatnazal

•aantisepticantiviral, purificat

•antifonic, antiparazitar

•răcoritor, împrospătat

•detensionat muscular

•pozitivist, tonic

•repulsiv pentru insecte

Recomandări, aplicații

•nas înfundat, congestii ale căilor respiratorii, răceli, faringite

•mărirea capacității respiratorii

•adjuvant în tratarea infecțiilor apăratului respirator

•probleme respiratorii: tuse, sinuzită, bronșită

•dermatite bacteriene, mușcături de insecte

•masajul musculaturii și încheieturilor

•purificarea și dezodorizarea aerului

•împrospătarea așternuturilor și a rufelor

Mod de utilizare

•este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aroma terapie

•3-5 picături diluate în 10 ml de ulei vegetal pentru frecție pe zona toracică sau plexul solar, în probleme respiratorii

•ca ingredient în uleiuri de masaj, geluri sau creme, în procent de 1-2%

•câteva picături într-un bol cu apă caldă sau infuzie de plante, pentru inhalații, o dată sau de două ori pe zi câte 3-5 minute

•câteva picături adăugate în vaporizator pentru difuzare în încăperi, pe timp de 10-15 minute, o dată sau de mai multe ori pe zi

•pentru împrospătarea textilelor: 2 ml de ulei esențial se amestecă cu 40 ml alcool (vodcă), se adaugă în 58 ml de apă; soluția se pune într-un flacon cu pulverizator

•2-3 picături pe laveta umedă pentru igienizarea suprafețelor lavabile

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

•este un produs dermo caustic, a nu se utiliza pur pe piele, doar diluat în ulei vegetal sau inclus în creme

•a se evita contactul cu ochii

•contraindicat în sarcină și la copiii mici

•a nu se ingera

•a nu se lăsa la îndemâna copiilor

•pentru uz extern

Exportator : Shanghai Domino Healthcare Sports&Medicine, Co., Ltd. RM302-28, Building 1,3/F, No. 38, De Bao Road, Shanghai, China


Importator : Rica-Farm SRL, Republica Moldova, mun. Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân, 21



Ulei esențial de arbore de ceai

(melaleuca alternifolia)

10ml


Poate fi considerat un produs indispensabil din trusa de îngrijire a familiei, fiind de mare ajutor în caz de infecții virale și bacteriene. Este purificat, antiseptic și poate fi aplicat cu moderație inclusiv la copiii mici.Este folosit cu succes în caz de acnee, abcese, erupții, herpes, negi.


Proprietățile uleiului de arbore de ceai

•antibacterian potent, cu spectru larg

•antifonic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida

•antiviral și antiparazitar cutanat

•purificând, curăță pielea afectată de diferite infecții

•antiseptic

•stimulant și tonic

•antiinfecțios general

Recomandări, aplicații

•purificarea și curățarea pielii

•îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme

•acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes

•igiena pielii în general

•abces cutanat, infecții localizate

•erupții cutanate, inclusiv în zona scutecelor

•plăgi și piele supra infectată

•afte bucale, gingivite, igienă orală

•mătreață, scalp cu probleme

•igienă intimă

•curățarea suprafețelor, a lenjeriei

Mod de utilizare

•este un produs ce nu se folosește de regulă ca atare pe piele, însă o serie de specialiști în aroma terapie pot recomanda aplicarea uleiului nediluat, local, pe porțiuni mici de piele

•ca ingredient în preparate cosmetice se folosește în dozaj uzual de 0,5-2%

•ca ingredient se poate include în felurite preparate cosmetice: clan sere, seruri, măști, creme și loțiuni, unguente

•se pot prepara de asemenea: cremă de scutece, frecții pentru scalp, seruri concentrate cu aplicație locală, deodorante, geluri antiseptice

•în igienă orală sub formă de gargară, în pastă de dinți sau în apă de gură

•ca ingredient în diferite soluții de curățare a suprafețelor în cămin sau câteva picături pe un burete umed cu care se poate igieniza în baie orice zonă inclusiv toaleta sau tamburul mașinii de spălat

•câteva picături în baia de șezut în caz de micoze sau 1% adăugat în gelul de igienă intimă

•nediluat, pe zonele restrânse problematice (coșuri), aplicat punctual cu ajutorul unui tampon de bumbac sau al unui bețișor cu vată, de două ori pe zi

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

•a se evita contactul cu ochii

•contraindicat în sarcină

•a nu se lăsa la îndemâna copiilor

•uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aroma terapeut

Exportator : Shanghai Domino Healthcare Sports&Medicine, Co., Ltd. RM302-28, Building 1,3/F, No. 38, De Bao Road, Shanghai, China

Importator : Rica-Farm SRL, Republica Moldova, mun. Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân, 21

Produse similare
Fabricat în Moldova
new
DEPOTUSIN-IMO sirop
DEPOTUSIN-IMO sirop
37.96  lei
Fabricat în Moldova
Terbinafină
Terbinafină
35.65  lei
Fabricat în Moldova
new
VOSCOVIT IMUNO sirop
VOSCOVIT IMUNO sirop
Bogat în compoziția sa cu enzime, micro și macronutrienți, vitamine necesare organismului uman pentru o viață sănătoasă.
46.20  lei
new
Cufsol sirop natural 100ml
Cufsol sirop natural 100ml
48  lei
Fabricat în Moldova
CHLOROPHYLIPT 2%
CHLOROPHYLIPT 2%
41.80  lei
new
ALTIN Sirop
ALTIN Sirop
45.86  lei